Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, a ajuns din nou in fata magistratilor Tribunalului Prahova. Totul, după ce instanța Judecătoriei Ploiești nu i-a admis cererea de părăsire a domiciliului, pentru ca Dinicu să meargă să își preschimbe permisul care i-a expirat. Ședința de judecată a avut loc la 9. 30 însă a fost stabilit un alt termen pentru că dosarul nu a ajuns la timp.

Insotit de avocata sa, Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor a ajuns la Tribunalul Prahova, unde urma sa se judece contestatia sa, la decizia magistratilor Judecatoriei Ploiesti, care i-au respins cererea de parasire a domiciliului. De aceasta data DInicu a cerut sa poata sa isi preschimbe permisul de conducere care i-a expirat. Doar ca in acest sens a fost stabilita o alta data, avand in vedere ca motivarea Judecatoriei Ploiesti nu a fost redactata si trimisa la Tribunalul Prahova.

Cornel Dinicu a întâmpinat aceeași problemă la Judecătoria Ploiești atunci când a înaintat cererea de modificare de conținut a arestului la domiciliu, dar și pentru a primit permisiunea să meargă la dentist.

Cornel Dinicu a vorbit și despre faptul că în fiecare noapte este deranjat de către polițiști care bat la usa sa verifice dacă se mai află în arest la domiciliu.

Vineri Cornel Dinicu va ajunge din nou la Tribunalul Prahova pentru a vedea dacă i se admite contestatia prin care cere o noua parasire a domiciliului, pentru preschimbare permisului.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *