Cinci persoane din Buzău au fost duse la spital cu arsuri după ce casa lor a fost cuprinsă de flăcări!

Cinci persoane au suferit arsuri de gradele I, II și III în urma unui incendiu care a izbucnit la o locuință din municipiul Buzău. Potrivit informațiilor furnizate de ISU Buzău, la fața locului au intervenit 3 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. În sprijin, au fost dislocate și 2 ambulanțe SAJ. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta în mod generalizat la o locuință cu o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. În urma incendiului, au rezultat 5 victime, care au fost transportate la spital.

Una dintre victime a reușit să iasă singură din locuința cuprinsă de flăcări, în timp ce alte 4 persoane au fost salvate de pompieri. Toate cele 5 victime au fost aduse la Secția de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Buzău cu arsuri de gradele I, II și III. Potrivit primelor informații, una dintre victime prezintă arsuri pe mai mult de 50% din suprafața corpului.

Operațiunea de lichidare completă a focului este în desfășurare, iar ulterior se va iniția o anchetă pentru a stabili cauzele producerii incendiului.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *