Tatăl lui Sebastian, tânărul decedat în accidentul provocat de Vlad Pascu, a părăsit sala de judecată la Judecătoria Mangalia în lacrimi. Judecătoarea l-a întrebat în mod surprinzător dacă fiul său se află în sala de judecată

Tatăl tânărului decedat în accidentul de la 2 Mai de vara trecută a dezvăluit că judecătoarea care se ocupă de acest dosar l-a întrebat dacă fiul său se află în sala de judecată și a solicitat chiar cartea de identitate a acestuia. „Nu am văzut în viața mea un asemenea judecător. Îi voia buletinul”, a spus tatăl lui Sebastian, cu lacrimi în ochi, la ieșirea din Judecătoria Mangalia.

El a subliniat că întregul proces este manipulat și că amânarea acestuia, din cauza absenței avocaților lui Vlad Pascu, este un alt semn că lucrurile nu sunt tratate corespunzător.

De asemenea, părinții Robertei, alta dintre victimele accidentului, consideră că întregul proces este o mascaradă. Tatăl fetei a criticat comportamentul judecătoarei și a cerut ca dosarul să fie preluat de o instanță mai competentă.

Vlad Pascu a apărut la proces printr-un apel video, ceea ce a stârnit indignarea părinților victimelor. Aceștia consideră că modul în care este tratat cazul în instanță este inadecvat și că justiția trebuie să fie mai riguroasă în astfel de situații grave.

Procesul a fost amânat din cauza retragerii unuia dintre avocații lui Pascu și a solicitării celuilalt avocat pentru amânarea următorului termen.

În august 2023, Vlad Pascu a condus un autoturism pe DN 39, în apropiere de 2 Mai, și a intrat într-un grup de pietoni, soldându-se cu doi morți și trei răniți. Acesta a fost găsit ulterior de poliție în Vama Veche, fiind sub influența mai multor substanțe interzise. Vlad Pascu a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și conducerea sub influența substanțelor psihoactive.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *