Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au dispus ieri reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 49 de ani, pe bază de ordonanță.

Potrivit cercetărilor efectuate, în data de 18 februarie a.c., în jurul orei 14:30, bănuitul, având un conflict preexistent cu administratorul unei societăți comerciale, ar fi escaladat gardul unei pensiuni din municipiul Târgoviște. Ulterior, acesta ar fi pătruns în mansarda clădirii, unde ar fi provocat un incendiu care a afectat mai multe materiale textile.

Incendiul nu a provocat răniri persoanelor, însă a cauzat pagube materiale semnificative.

În cursul zilei de astăzi, 21 februarie, bărbatul va fi prezentat magistraților pentru luarea unei măsuri preventive în conformitate cu prevederile legale.

Poliția continuă cercetările în cadrul dosarului penal deschis pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.

Menționăm că desfășurarea urmăririi penale în acest caz este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală și nu poate afecta, în nicio circumstanță, principiul prezumției de nevinovăție.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *