În Bistrița-Năsăud, un tânăr în vârstă de 23 de ani a fost lovit mortal de un tren de călători. În urma accidentului, garnitura feroviară a înregistrat o întârziere de peste jumătate de oră!

Marți, în județul Bistrița-Năsăud, s-a produs un accident feroviar în care un tren regio a lovit un tânăr în vârstă de 23 de ani. Din păcate, bărbatul a decedat în urma acestui eveniment. Ca urmare a incidentului, trenul a înregistrat o întârziere de peste jumătate de oră.

Accidentul a avut loc pe raza municipiului Bistriţa.

IPJ Bistrița-Năsăud: „Din primele date, trenul regio 11013 care circula pe relaţia Bistriţa Nord-Miceştii de Câmpie a surprins şi accidentat un tânăr de 23 de ani din Dipşa care s-ar fi aflat în gabaritul căii ferate. Din nefericire, în urma accidentului, tânărul a decedat”.

Potrivit informațiilor disponibile pe portalul Mersul Trenurilor, trenul a ajuns la destinație cu o întârziere de peste jumătate de oră din cauza accidentului. Polițiștii de la transporturi au deschis un dosar penal și continuă investigațiile pentru a determina în detaliu circumstanțele în care s-a produs evenimentul.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *