Panică în sudul Capitalei, unde flăcările au cuprins acoperișul unei clădiri cu parter și etaj, iar patru oameni au fost prinși în interior. Din fericire, aceștia au reușit să se autoevacueze la timp, înainte ca focul să se extindă.

Alarma s-a dat la miezul nopții, pe Șoseaua Giurgiului din București, când flăcările au izbucnit la nivelul acoperișului unei locuințe. Patru persoane se aflau în interiorul clădirii în momentul izbucnirii incendiului, dar au reușit să iasă la timp în siguranță. Zeci de pompieri au intervenit cu autospeciale pentru a stinge focul și pentru a preveni propagarea acestuia.

„A fost o intervenție dificilă datorită sarcinii termice mari, suprafeței mari și a faptului că s-a lucrat la înălțime. Focul nu s-a extins în partea de jos a clădirii, dar aceasta a fost afectată de apa folosită pentru intervenție”, a declarat Ștefan Olteanu de la ISU București-Ilfov.

Incendiul a atras atenția și a provocat dificultăți în traficul rutier, deoarece o parte din apa folosită de pompieri pentru stingerea focului a ajuns pe stradă. Aproximativ 400 de metri pătrați de acoperiș au fost distrusi de flăcări, iar cauza exactă a incendiului este subiectul unei anchete în desfășurare.

Conform primelor informații, incendiul ar fi pornit de la panourile solare instalate pe acoperiș, însă acest aspect urmează să fie stabilit de pompieri în cadrul investigației.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *