Autoritatile din Romania au facut o conventie cu reprezentantii constructorilor autostrazii A7, pentru ca in momentul in care este finalizat cate un tronson sa poata fi imediat circulat. In mod normal ar fi nevoie sa se duca la bun sfarsit toata birocratia legata de receptiile finale pe loturi, pentru a fi posibil acest lucru. Potrivit ministerului transporturilor in toamna acestui an, spre sfarsit, se va circula pe cele patru loturi, chiar daca doua dintre ele au termenul in 2025.

In toamna acestui an se va putea circula pe auostrada A7 de la Focsani la Buzau. Asta chiar daca doua dintre loturi au ca data de finalizare anul 2025.

Pe lotul 3 al autostrazii A7 care, din pacate, a tot fost amanat peste un an si jumatate din cauza unor contestatii, vor incepe lucrarile la 1 martie.

Autostrada A7 Ploiesti – Buzau – Focsani – Bacau – Pascani are o lungime de 319 kilometri. Proiectul este divizat in patru sectiuni: Ploiesti – Buzau cu o lungime de 63,25 km, Buzau – Focsani cu o lungime de 82,44 km, Focsani – Bacau cu o lungime de 95,9 km si Bacau – Pascani cu o lungime de 77,39 km.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *