În Botoșani, doi tineri au fost imobilizați de către jandarmi după ce au manifestat comportament agresiv față de un echipaj medical care fusese chemat să le acorde primul ajutor. Aceștia se aflau întinși pe trotuar când vecinii au solicitat intervenția ambulanței!

Jandarmii din Botoșani au intervenit și au imobilizat doi tineri care au adoptat un comportament agresiv față de un echipaj medical chemat să le acorde primul ajutor. Vecinii au sunat la numărul de urgență 112 după ce i-au observat întinși pe trotuar. Potrivit reprezentanților Jandarmeriei Botoșani, jandarmii au fost chemați să intervină pe strada Viilor din municipiu, apelul fiind efectuat de către personalul medical aflat la bordul unei ambulanțe.

Reprezentanţii Jandarmeriei Botoşani: Doi bărbaţi, în vârstă de aproximativ 20 de ani, au fost imobilizaţi de jandarmi din cauza comportamentului agresiv la adresa personalului medical, care se prezentase în zonă pentru a le acorda primul-ajutor, după ce vecinii îi văzuseră pe cei doi întinşi pe trotuar. Tinerii au fost transportaţi de ambulanţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor din cadrul Spitalului Mavromati, după care au fost internaţi pe Secţia de Psihiatrie, iar jandarmii i-au sancţionat contravenţional cu amenzi în valoare totală de 1300 de lei, pentru scandalul făcut şi injuriile adresate”.

Ei au relatat că atunci când echipajul de jandarmerie care însoțea ambulanța a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU), un alt bărbat a început să creeze scandal și să adreseze injurii personalului de la Urgențe. Acesta a fost sancționat cu o amendă în valoare de 2.000 de lei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *