ACȚIUNI DE AMPLOARE PENTRU SIGURANȚA RUTIERĂ ÎN PRAHOVA

ieri, pe DN1, DN 1B, DN 1D și DJ 100D, pe raza județelor Prahova, Ilfov, Buzău și Ialomița, poliţiştii Serviciului Rutier Prahova au acționat împreună cu polițiștii rutieri din cadrul Serviciilor Rutiere Buzău, Ilfov și Ialomița pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere, în special pentru identificarea conducătorilor auto care nu respectă regimul legal de viteză.

Astfel, polițiștii prahoveni au aplicat peste 140 de sancţiuni contravenţionale, dintre care, aproximativ jumătate au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză. De asemenea, au fost aplicate 16 sancțiuni pielonilor, 5 conducătorilor auto pemtru nepurtarea centurii de siguranță, două pentru depășiri neregulamentare, iar restul pentru alte abateri de le normele rutiere în vigoare.

Totodată, au fost reținute 5 premise de conducere, două dintre ele pentru depășirea vitezei regulamentare, două pentru efectuarea de depășire neregulamentare și unul pentru neacordare prioritate vehicul. De asemenea, au fost reținute 4 certificate de înmatriculare.

Valoarea totală a sancțiunilor, este de aproximativ 57.500 de lei.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *