Sursă foto: NBC NewsTaylor Swift performs during "The Eras Tour" on Friday, May 5, 2023, at Nissan Stadium in Nashville, Tenn. (AP Photo/George Walker IV)

Un student în vârstă de 21 de ani, specializat în monitorizarea avioanelor private ale celebrităților, susține că avocații lui Taylor Swift l-au amenințat cu acțiuni legale pentru publicarea online a informațiilor despre zborul acesteia

Jack Sweeney, student la Universitatea Central Florida, este cunoscut pentru monitorizarea decolărilor și aterizărilor avioanelor private ale personalităților și pentru postarea acestor informații pe rețelele sociale, cu o zi întârziere. În decembrie, avocații lui Taylor Swift i-au trimis o scrisoare în care i-au cerut să înceteze să mai facă publică locația avionului privat al artistei, avertizând că aceste informații reprezintă o amenințare la adresa siguranței și bunăstării ei, fiind considerate o problemă de viață și de moarte.

Argumentau că aceste date ar putea fi folosite de infractori pentru a-și pune în aplicare planurile. Sweeney a declarat pentru BBC că nu intenționează să facă rău și că crede în transparență și în informațiile publice. A primit scrisoarea după ce presa a început să analizeze amprenta de carbon lăsată de avionul lui Swift. În 2022, contul său de Twitter a fost blocat după ce Elon Musk l-a acuzat că a împărtășit „coordonatele asasinatului”.

Luna trecută, un bărbat de 33 de ani a fost arestat pentru hărțuire în fața casei lui Swift. Un purtător de cuvânt al lui Swift a sugerat că postările lui Sweeney despre avionul ei ar fi putut avea o contribuție la această situație, spunând că acestea au furnizat informații precise despre locul și momentul prezumtivei hărțuiri.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *