Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, a fost scos din arestul la domiciliu si dus din nou la locul unde opt persoane au murit in urma unui incendiu. Anchetatorii au cautat noi probe si marturii. Specialistii au cercetat panoul electric, iar expertii parte, adusi de Cornel Dinicu, au cerut ridicarea unui invertor, pe care au vrut sa il analizeze. Initial expertii desemnati de procurori nu au considerat ca este un element relevant, fapt ce a creat o polemica la fata locului.

Inainte sa ajunga la Ferma Dacilor, Cornel Dinicu a fost chemat la politia din Mizil, pentru a stabili traseul de urmat pe durata acestor cercetari.

Dupa cateva minute petrecute in sediul Politiei Mizil patronul de la Ferma Dacilor a iesit, pentru a merge la locul unde urma sa se intalneasca cu anchetatorii.

In scurt timp Cornel Dinicu a ajuns la Ferma Dacilor. El a participat la ultima expertiza a anchetatorilor la pensiunea care a ars. Specialistii s-au concentrat pe camera deasupra căreia( mts 018)  se aflau panourile electrice pentru a se stabili dacă acestea au avut o legătură cu incendiul. Expertii parte, adusi de Cornel Dinicu, au cerut ridicarea unui invertor, pe care au vrut sa il analizeze. Initial expertii desemnati de procurori nu au considerat ca este un element relevant, fapt ce a creat o polemica la fata locului.

Resturile au fost ridicate și vor analizate în laborator, inclusiv de expertii INSEMEX.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *