Polițiștii Secției nr.1 de Poliție Ploiești au efectuat IERIo acțiune de control în zona centrală a municipiului, ce a condus la oprirea pentru verificări a unui autoturism. Ocupanții acestuia corespundeau semnalmentelor persoanelor suspectate de comiterea unor infracțiuni de furt calificat.

În perioada 27 ianuarie-6 februarie a.c., se pare că cei în cauză ar fi sustras bunuri din incinta unor societăți comerciale din municipiul Ploiești și orașul Boldești-Scăeni, în mai multe rânduri.

După desfășurarea investigațiilor, polițiștii au identificat 3 tineri, cu vârstele de 22 și, respectiv, 27 de ani, drept suspecți în aceste infracțiuni. Ca urmare a probatoriului administrat, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore și vor fi prezentati unității de parchet în vederea stabilirii unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, iar autoritățile sunt hotărâte să aducă pe deplin la lumină aceste activități ilegale și să ducă pe cei vinovați în fața justiției.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *