Si tot marti dupa-amiza, la Judecatoria Ploiesti a ajuns si Laura Luiza Anghelina, fost angajat cu atributii in departamentul de urbanism al primariei din Gura Vadului. Potrivit anchetatorilor ea şi-ar fi îndeplinit defectuos îndatoririle de serviciu în legătură cu demersurile de intrare în legalitate a construcţiilor de la Ferma Dacilor. Avocatul acesteia a cerut revocarea masurii controlului judiciar, iar in timpul sedintei judecatoarea Maria Radulescu a fost recuzata. 

Avocatul Antonie Popescu este de parere ca se merge pe o pista gresita in ceea ce priveste anchetarea Laurei Luiza Anghelina, fost angajat cu atributii in departamentul de urbanism al primariei din Gura Vadului. Potrivit legilor in vigoare, spune acesta nu se poate vorbi de solicitarea si emiterea unor avize date de catre primarie, patronului Fermei Dacilor, atat timp cat pensiunea nu avea autorizatie de functionare. Asa ca in acest caz s-au emis doar certificate de edificare a constructiilor, trei la numar.

In timpul sedintei, judecatoarea Maria Radulescu a fost recuzata de catre avocat.

Procurorul a disjuns dosarul care vizează fapte de abuz în serviciu care ar fi fost săvârşite de primarul comunei prahovene Gura Vadului, Nicolae Marius Sora, de fostul edil Constantin Lungu, ambii cercetaţi sub control judiciar, şi de către funcţionara cu atribuţii în urbanism. Cauza a fost amanata de magistratii Judecatoriei Ploiesti.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *