După tragedia cumplită în care opt persoane și-au pierdut viața în incendiul de la Ferma Dacilor, patronul complexului, Gheorghe Dinicu, a fost adus din nou în teren, implicându-se într-o nouă expertiză desfășurată la locul respectiv.

Expertul parte al lui Dinicu, pirotehnistul George Sorescu, a fost prezent pentru a căuta rămășițe de la televizor, suporturi și alte obiecte, în scopul de a determina modelul și eventuale defecte care ar putea fi implicate în izbucnirea incendiului tragic. În timpul expertizei, Sorescu a descoperit un suport, însă nu poate confirma dacă acesta provine de la televizorul implicat în incident.

Dinicu a dezvăluit că o probă considerată importantă ar fi fost refuzată să fie ridicată.

CITEȘTE ȘI Cornel Dinicu, din nou la Ferma Dacilor pentru expertiză în cazul incendiului tragic în care au ars de vii opt persoane/ VIDEO

Incendiul de la Ferma Dacilor a fost una dintre cele mai grave tragedii din ultimii ani din Prahova, iar ancheta continuă să aducă la suprafață noi detalii și posibile elemente care ar putea clarifica circumstanțele în care s-a produs această tragedie devastatoare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *