Un tânăr în vârstă de 21 de ani, domiciliat în comuna Provița de Jos, a fost reținut de polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Valea Doftanei pentru comiterea mai multor infracțiuni.

Incidentul a avut loc pe data de 3 februarie a.c., când polițiștii au fost alertați cu privire la spargerea a două geamuri ale unei grădinițe din comuna Provița de Sus. Ulterior, investigațiile au dezvăluit că același individ ar fi pătruns în curtea unei femei în vârstă de 71 de ani, din aceeași zonă, unde ar fi agresat-o cu un obiect contondent și ar fi spart un geam al ferestrei locuinței sale.

După identificarea și depistarea tânărului, acesta a fost adus la sediul poliției pentru audieri. Pe baza probatoriului adunat, el a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat astăzi unității de parchet competente cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Dosarul penal deschis în acest caz vizează infracțiuni precum distrugerea, lovirea sau alte violențe și violarea de domiciliu. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea întregii situații și luarea măsurilor legale corespunzătoare.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *