Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești desfășoară o serie de proiecte menite să faciliteze schimburile culturale și educaționale între diverse asociații și instituții de cultură și învățământ.

În data de 19 februarie, a fost sărbătorită ca zi națională „Ziua Brâncuși”, marcând anul 2016. În acest context, Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești organizează în perioada 12-20 februarie 2024, concursul de creație și cultură generală intitulat „Brâncuși – aproape de infinit”.

Evenimentul se va desfășura în școlile/liceelor din Ploiești, la clasa a XII-a, în sala V-VIII, la Casa de Cultură „V-VIII”, în afara orelor de curs.

Concursul cuprinde două secțiuni principale:

  1. Secțiunea „Cultură generală”
  2. Secțiunea „Creativitate”

Profesorii vor întocmi procese-verbale în care vor specifica numele acțiunii, școala, clasa și echipa câștigătoare (numele tuturor elevilor din echipa câștigătoare), precum și numele elevului care a realizat cea mai bună lucrare grafică.

Toate documentele necesare vor fi trimise prin e-mail la adresa: secretariat@casadecultura.ro.

Mai multe detalii și regulamentul complet al concursului pot fi consultate pe site-ul oficial al Casei de Cultură: Regulament Concurs „Brâncuși – aproape de infinit”.

Acest proiect este susținut de programul Ploiești #LetsPLAY și face parte din evenimentele desfășurate în cadrul Ploieștiului, Capitala Tineretului din România în 2024.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *