Copacii au căzut peste firele electrice sau peste mașini, iar vântul puternic a smuls acoperișuri în județele Sibiu, Cluj și Hunedoara!

Pompierii din județele Sibiu, Cluj și Hunedoara au avut intervenții luni pentru a gestiona consecințele vântului puternic, care a doborât mai mulți arbori peste firele electrice sau autoturisme, și a smuls acoperișuri.

În județul Sibiu, în municipiul Sibiu, pe Calea Dumbrăvii, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unui panou publicitar căzut din cauza vântului, în apropierea Facultății de Drept. Nu au fost raportate victime. De asemenea, la intersecția cu strada Mărășești, s-a intervenit pentru prevenirea desprinderii acoperișului unei case.

În cursul nopții de duminică spre luni, pompierii din Sibiu au intervenit la intersecția străzilor Oituz cu Aleea Buia pentru îndepărtarea unui gard care împrejmuia un șantier, blocând accesul pe Aleea Buia. Dimineața, în Piața Unirii, s-au efectuat operațiuni de îndepărtare a unor elemente instabile de la fațade.

În județul Hunedoara, pompierii au intervenit în municipiul Deva, unde un arbore a căzut peste cablurile de curent, la Câmpu lui Neag, unde un brad doborât a rupt firele electrice, și în Vulcan, unde un arbore a căzut peste un autoturism parcat în apropierea unui parc.

În Lupeni, bucați din acoperișul unui bloc au fost dislocate de rafalele de vânt și au căzut peste acoperișul unui alt bloc. Pompierii intervin cu echipamentele necesare, iar nu au fost semnalate victime.

Totodată, pe DN 13A Miercurea Ciuc-Praid, în județul Harghita, un copac a căzut, blocând traficul pe ambele sensuri de mers. Nu au fost înregistrate persoane rănite sau autovehicule avariate.

În Cluj, un brad a fost doborât lângă un bloc de pe strada Anina, iar alt copac a căzut peste mai multe autoturisme.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *