Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au desfășurat ieri o operațiune în care au pus în aplicare cinci mandate de percheziție domiciliară la domiciliile a patru tineri din municipiu, aceștia fiind cercetați pentru tentativă la tâlhărie calificată.

Potrivit informațiilor, la data de 26 decembrie 2023, cei patru suspecți, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, ar fi abordat și înconjurat doi tineri de 17 și 18 ani în pasajul Tache Ionescu, încercând să îi deposedeze de bunurile personale. Unul dintre presupuși ar fi folosit un obiect tăietor înțepător în scopul intimidării, însă nu au reușit să obțină bunuri de la victime.

În urma perchezițiilor, au fost găsite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, iar cei patru tineri au fost duși la sediul poliției pentru audieri. Pe baza probatoriului adunat, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezențați la parchet cu propunerea de luare a unei alte măsuri preventive.

În cadrul aceleiași acțiuni, au fost legitimate 35 de persoane și controlate 15 autoturisme, fiind aplicate 15 sancțiuni contravenționale, 10 dintre acestea pentru abateri la regimul rutier. Valoarea sancțiunilor se ridică la aproximativ 4.000 de lei.

Operațiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Matei Basarab Ploiești.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *