????????????????????????????????????

Ploieștiul va primi o alocare de 53 de milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară. Care sunt destinațiile acestor fonduri?

Primăria a anunțat joi că Municipiul Ploiești va beneficia de fonduri în valoare de 53 de milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului. Acești bani sunt destinați pentru finanțarea activităților curente sau pentru finalizarea unor investiții.

Prin Hotărârea de Guvern nr. 61/31.01.2024, Guvernul României a alocat municipiului 53 de milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară prevăzut în bugetul de stat pe anul 2024. Acești bani sunt destinați pentru susținerea activității curente și finalizarea unor obiective de investiții.

Primarul Andrei Volosevici: „Voi propune Consiliului Local Ploiești direcționarea acestor sume către o serie de cheltuieli curente și investiții în infrastructura stradală locală, pentru îmbunătățirea sistemului centralizat de alimentare cu energie termică a orașului, modernizarea transportului public local, precum și către activitățile de amenajare și întreținere urbanistică a Ploieștiului”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *