Băiatul de patru ani se afla împreună cu tatăl său, si un alt var de 7 ani, într-o pădure din localitatea Apostolache. Acolo, bărbatul de 35 de ani ajunsese pentru a tăia un copac. Doar că, cel mai probabil, în momentul în care lucra pentru a doborî arborele i-a scapat din ochi pe cei doi. În momentul în care a reușit să ducă operațiune la bun sfârșit și când copacul s-a prăvălit la pământ copilul de 4 ani a fost lovit in zona capului. Rămas în stare de șoc și pentru că nu avea la el telefonul mobil bărbatul l-a luat pe brațe pe cel mic și l-a dus acasă. Abia acolo a reusit sa sune la 112 si să ceară ajutor.

Un echipaj medical a ajuns acasa, unde băiatul zacea fara suflare. Salvatorii au început imediat manevrele de resuscitare, însă băiatul nu am mai putut fi readus la viață. Așa se face că în cazul său a fost constatat decesul.

CITEȘTE ȘI Copil de patru ani mort după ce a fost lovit de un copac tăiat de tatăl său

Trupul neînsuflețit a fost transportat la serviciul de medicina legala, pentru necropsie. In cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și tăiere fără drept de arbori din fondul forestier național indiferent de forma de proprietate.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *