şofer drogat

Un tânăr în vârstă de 19 ani din Târgoviște a fost reținut pentru 24 de ore în urma acțiunilor desfășurate de polițiști sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște. Acesta este suspectat că ar fi condus un autoturism pe strada Petru Cercel din Târgoviște în data de 28 ianuarie, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe lângă această acuzație, tânărul a fost supus testării pentru depistarea unor substanțe psihoactive, rezultatul preliminar indicând prezența acestora în organism. Ca urmare, el a fost condus la spital pentru recoltarea unor probe biologice în vederea stabilirii exacte a situației.

În cursul zilei de mâine, 30 ianuarie, suspectul urmează să fie prezentat magistraților pentru luarea unor măsuri preventive în acest caz.

Polițiștii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz, infracțiunile investigate fiind conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *