Deputatul PSD Gheorghe Șimon a afirmat vineri că în perioada guvernării conduse de Florin Cîțu, miniștrii din partea PSD au demonstrat eficiență și au gestionat mai bine anumite probleme decât colegii lor liberali. Declarând că aceasta este realitatea, el a menționat exemple precum problemele energetice și greva cadrelor didactice, susținând că membrii PSD s-au implicat activ în rezolvarea acestor chestiuni.

În contextul unei postări anterioare a fostului premier Mihai Tudose, în care acesta lăuda implicarea PSD în rezolvarea problemelor energetice și din învățământ, Gheorghe Șimon a subliniat contrastul cu actuala nemulțumire a fermierilor și transportatorilor, pe care i-a perceput că sunt abandonați de PNL în ciuda parteneriatului de guvernare. Totuși, deputatul PSD a exprimat încrederea că aceste probleme vor fi depășite.

În discursul său, Gheorghe Șimon a adăugat că, în urmă cu câțiva ani, România era privită cu scepticism în Europa, iar PSD era asociat cu eticheta de partid „rău” sau „roșu”. El a argumentat că actualul lider al PSD, Marcel Ciolacu, și echipa sa au reușit să reabiliteze partidul la nivel internațional.

De asemenea, deputatul PSD a exprimat speranța că cea mai mare recunoștință pe care membrii partidului o pot arăta lui Marcel Ciolacu este prin câștigarea alegerilor în județul Maramureș, subliniind importanța unității, înțelegerii și muncii susținute pentru a obține succesul electoral.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *