Comisarii de la protecția consumatorului au descoperit mai multe nereguli într-un lanț de magazine de la nivel național. Românii sunt furați la cântar! Asta au descoperit inspectorii de la Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, care au găsit o serie de nereguli în magazinele unui important lanț de supermarket-uri.

În cadrul inspecțiilor efectuate, comisarii au constatat că din pungile de morcovi și făină lipsesc zeci de grame, ceea ce ar putea însemna o practică neloială și prejudicierea drepturilor consumatorilor.

Horia Constantinescu, reprezentant al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor, a declarat că unele magazine din lanț sunt „dezastruoase” în ceea ce privește respectarea regulilor și standardelor impuse de lege pentru protecția consumatorilor.

În consecință, autoritățile au anunțat că vor lua măsuri ferme împotriva lanțului de magazine în cauză, inclusiv posibila închidere a unor unități care nu respectă legislația în vigoare și care încalcă drepturile consumatorilor.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *