Premierul Marcel Ciolacu a decis să reducă la maximum timpul alocat festivităților oficiale, menționând că românii nu mai așteaptă doar ceremonii și discursuri, ci soluții concrete și oneste. El a explicat această decizie după ce nu a participat la festivitățile de Ziua Unirii Principatelor Române de la Iași, ci a fost prezent la ceremoniile din Parcul Carol alături de președintele Klaus Iohannis.

Premierul a subliniat că prioritatea sa în aceste zile este să găsească soluții pentru a corecta inechitățile sociale acumulate într-un deceniu. A menționat că a decis să își dedice timpul întâlnirilor cu reprezentanții tuturor categoriilor sociale care reclamă astfel de nedreptăți, reducând participarea la festivități.

Marcel Ciolacu a relatat că în cursul zilei de marți a discutat cu sindicaliștii din domeniul ordinii publice, poliție și sistemul penitenciar, iar în ziua respectivă s-a întâlnit cu oamenii din sistemul apărării naționale. El a menționat că a vizitat Spitalul Universitar din București pentru a discuta cu personalul medical și a înțelege perspectivele lor asupra rezolvării problemelor din domeniu.

Premierul a subliniat angajamentul său în a găsi soluții echilibrate la problemele cu care se confruntă societatea, afirmând că românii nu mai așteaptă doar ceremonii publice, ci soluții concrete și oneste care să genereze echitate socială.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *