Foto: natachabyramsministries.com

Un incident violent cu repercusiuni grave a avut loc în comuna Chiajna, județul Ilfov, în seara zilei de 9 ianuarie a.c. Potrivit informațiilor furnizate într-un articol de presă, intitulat „Un cunoscut luptător de kickboxing, reținut după ce și-a scalpat vecinul. Inițial a vrut să-i taie gâtul”

Conform comunicatului emis de Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, la adresa menționată s-au petrecut acte de violență care au implicat patru persoane, victimele fiind agresate atât cu pumnii și picioarele, cât și cu obiecte contondente.

Forțele de poliție din Chitila și Chiajna au intervenit prompt, iar trei dintre victime au fost transportate la unități spitalicești pentru a primi îngrijiri medicale specializate. Incidentul a condus la identificarea a patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 48 de ani, bănuiți de comiterea faptelor investigate.

În urma probatoriului administrat, polițiștii orașului Chitila au decis reținerea celor patru bărbați pentru o perioadă de 24 de ore. Aceștia au fost prezențați procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea la data de 10 ianuarie a.c.

Procurorul a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de trei dintre suspecți, în timp ce pentru bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost solicitată arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Notabil este faptul că acest individ se afla deja sub măsura arestului la domiciliu într-o altă cauză.

Polițiștii orașului Chitila continuă cercetările în cadrul dosarului penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, distrugere, violare de domiciliu și evadare. Procurorul de caz din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea supraveghează desfășurarea anchetei pentru asigurarea respectării procedurilor legale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *