???????? ???? ?? ??????? ?????: ? ???? ????????? ??????????? ?????!

Traficul pe DN 14, în Slimnic, a fost complet blocat din cauza producerii unui accident rutier în care sunt implicate două autoturisme. Mai multe persoane primesc îngrijiri medicale.

Intervenția de urgență a ISU Sibiu a fost necesară pe DN 14 în localitatea Slimnic, unde s-a produs un accident rutier. La fața locului au fost mobilizate următoarele forțe: SMURD cu medic, două ambulanțe SAJ, dintre care una cu medic, o autospecială de transport personal și victime multiple, o autospecială de descarcerare și una de stingere. De asemenea, elicopterul SMURD de la Târgu Mureș a fost alertat, în caz de necesitate.

Conform primelor informații, în accident sunt implicate două autovehicule și mai multe persoane, dintre care una este inconștientă, neîncarcerată, a transmis Andreea Ștefan, purtător de cuvânt al ISU Sibiu. Serviciul de Ambulanță Județean Sibiu a trimis de urgență două echipaje medicalizate, unul cu medic și unul cu asistent medical, la locul accidentului din Slimnic. Din primele informații, sunt implicate două autoturisme și există 6 victime care sunt evaluate în acest moment de către forțele de intervenție prezente la fața locului.

Polițiștii continuă cercetările!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *