sursa foto Radio Timișoara

Polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț au reținut un bărbat în vârstă de 32 de ani, la data de 19 ianuarie, în urma unui eveniment rutier cu pagube materiale, unde acesta a fost identificat ca șofer al unui autoturism, deși avea permisul de conducere reținut.

Evenimentul a avut loc în noaptea de 18 spre 19 ianuarie, în jurul orei 00:30, în comuna Ariceștii Rahtivani, când conducătorul unui microbuz a sesizat poliția cu privire la un accident rutier în care autoturismul implicat și șoferul au părăsit locul impactului.

După investigații, polițiștii au identificat conducătorul auto drept un bărbat în vârstă de 32 de ani, domiciliat în comuna Ariceștii Rahtivani. Ulterior, s-a constatat că acesta figura cu permisul de conducere reținut. Bănuitul a fost dus la sediul poliției pentru audieri, iar, în urma probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Într-un alt context, ieri, 19 ianuarie, în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Filipeștii de Pădure. Verificările au relevat că acesta avea permisul suspendat, fapt pentru care a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană a cărei exercitare a dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

La data de 20 ianuarie, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 48 de ani. Testarea cu aparatul etilotest a indicat o valoare de 0.80 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar șoferul a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. În această situație, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *