Un incident neobișnuit a avut loc în timpul unui zbor al companiei malaysiene Air Asia către Phuket, Thailanda, când un șarpe a fost descoperit în cabina avionului înainte de aterizare!

Pasagerii unui avion Airbus A320 al companiei malaysiene Air Asia au avut parte de o surpriză neplăcută înaintea aterizării la Phuket, Thailanda, când au descoperit că un șarpe se deplasa pe compartimentul de bagaje, deasupra capetelor lor. Acest incident amintește de o situație similară petrecută la bordul unui avion al aceleiași companii în 2022.

După ce un șarpe a fost observat în interiorul unui avion de tip Airbus A320 al companiei malaysiene Air Asia, înainte de a ateriza la Phuket, Thailanda, pasagerii au reacționat variat. Unii s-au ridicat de pe locurile lor, iar alții au început să filmeze, conform informațiilor furnizate de ziarul malaysian The Star.

Un însoțitor de bord îndrăzneț a încercat să manevreze șarpele și să-l introducă într-un sac de plastic, însă a fost nevoit să apeleze la ajutorul altor membri ai echipajului pentru a-l prinde. Înregistrarea video a acestui moment a fost distribuită pe platforma TikTok și a fost vizualizată de peste 550.000 de ori la 17 ianuarie.

După aterizare, agenții de securitate la sol au inspectat avionul în căutarea altor șerpi, însă nu s-au mai găsit alții. Incidentul, petrecut la 13 ianuarie, a fost confirmat de un purtător de cuvânt al companiei, care a caracterizat situația drept „foarte rară”, subliniind că echipajul Air Asia a fost bine pregătit să gestioneze astfel de evenimente și a evacuat pasagerii din zonă ca măsură de precauție.

Nu este prima dată când un șarpe este găsit la bordul unei aeronave Air Asia. În februarie 2022, un incident similar a avut loc pe un zbor de la Kuala Lumpur la Sabah, în Malaysia, unde un șarpe a fost descoperit în cabină, iar aeronava a fost deturnată de urgență.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *