???????? ?? ??????? ??????: două persoane și-au pierdut viața!

În urmă cu puțin timp, în județul Brașov, a avut loc un accident rutier mortal. Tragedia a avut loc pe DN1 S, între localitățile brașovene Veneția si Pârău.

ISU BRAȘOV: „Din primele informatii, în urma accidentului au rezultat 7 victime. La fața locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, un echipaj cu apa si spuma, 6 echipaje SMURD, 2 ambulante SAJ și o autospecială pentru transport victime multiple.”

Traficul rutier este blocat pe DN1S între localitățile Veneția de Jos și Părău, ca urmare a accidentului.

Daniel Zontea, purtător de cuvânt al IPJ Brașov: „În accident au fost implicate trei autovehicule, iar în urma coliziunii dintre acestea 1 persoană a decedat, iar alți ocupanți au suferit leziuni corporale. La fața locului sunt prezente echipaje ale Poliției Rutiere și Serviciului Criminalistic care efectuează cercetări pentru lămurirea împrejurărilor și condițiilor în care s-a produs accidentul. Poliția Rutieră Brașov recomandă conducătorilor auto să manifeste prudență în condus, să adapteze viteza la condițiile de drum și să respecte dispozițiile polițiștilor rutieri prezenți în zonă. Traficul rutier va fi reluat de îndată ce se vor finaliza activitățile de cercetare și îndepărtare a vehiculelor avariate de pe carosabil”.

Din păcate, în urma accidentului, două persoane și-au pierdut viața.

Purtătorul de cuvânt al ISU Brașov: „Din pacate, persoana de sex feminin în vârstă de 35 de ani, care se afla în stop cardio respirator, nu a raspuns manevrelor de resuscitare si a fost declarată decedată. Celelalte victime au fost transportate la Spitalul Judetean Brasov, Spitalul Fagaras si Spitalul de Pediatrie Brasov pentru îngrijiri de specialitate. Printre victime se află și 3 copii, care au fost transportați la Spitalul de Pediatrie Brasov, respectiv la Spitalul Fagaras pentru investigatii medicale suplimentare.”

Revenim cu detalii!

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *