Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova a pregatit pentru anul acesta 39 de cursuri de formare profesionala pentru someri. Astfel, 600 de prahoveni se vor putea specializa in diferite domenii. Primele cursuri deschise in luna ianuarie sunt de referent resurse umane, operator introducere, validare si prelucrare date bucatar si frizer.

Mulți prahoveni apelează la Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă pentru a-și găsi un loc de muncă, după ce rămân șomeri. Aceștia pot fi îndrumați mai întâi la un curs de formare profesională.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Prahova își propune să organizeze cursuri în 2024 pentru 600 de persoane. Printre acestea se numără cursuri de agent de securitate, bucătari, electricieni, instalatori, dar și de contabili, inspectori în domeniul securității și sănătății sau specialist în managementul deșeurilor.

Oferta de cursuri poate fi consultată pe pagina web a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă, la secţiunea “Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *