Partia nouă (1400 – 1000)din Sinaia rămane închisă pentru amenajare, iar lucrările se desfășoară cu ajutorul unui troliu. Publicul este avertizat să evite orice încercare de acces pe partie, deoarece există un risc semnificativ de accidentare.

După cateva săptămâni de muncă asiduă la înzăpezirea Partiei Noi, ultimele zile au fost critice. Temperaturile ridicate și ploile din prima parte a lunii au compromis în mare parte stratul de zăpadă creat. Din păcate, eforturile depuse au fost în zadar, iar situația impune reluarea procesului de amenajare.

Echipa de lucrători a întampinat provocările oferite de condițiile meteorologice nefavorabile, iar în ultima săptămână, cu temperaturi extrem de scăzute, au depus eforturi pentru a aduce pârtia la stadiul potrivit. Cu toate acestea, prognoza meteo anunță încă două zile cu temperaturi pozitive (joi și vineri), iar perspectiva unui pic de ploaie crește incertitudinea privind condițiile de schi.

Până la un anunț oficial, accesul pe partie este strict interzis.

Publicul este avertizat să respecte această interdicție, deoarece există un risc foarte mare de accidentare din cauza lucrărilor în desfășurare și a condițiilor meteo nesigure.\

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *