Sursă foto: România Liberă

Trei indivizi din Galați, presupuși autori ai unor furturi în mai multe județe, au fost reținuți. Aceștia au fost surprinși în flagrant în timp ce sustrăgeau bunuri și bijuterii în valoare de 40.000 de lei dintr-o locuință din Neamț!

Trei bărbați din județul Galați, presupuși autori ai mai multor spargeri începând cu noiembrie 2023, au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore. Aceștia au fost surprinși în flagrant în timp ce sustrăgeau bunuri și bijuterii în valoare de 40.000 de lei dintr-o locuință din județul Neamț.

IPJ GALAȚI: „În perioada noiembrie 2023 – ianuarie 2024, la nivelul Poliţiei Municipiului Galaţi au fost sesizate mai multe infracţiuni de furt din locuinţă cu diferite moduri de operare, în urma cărora au fost sustrase diferite sume de bani, precum şi bijuterii. Infracţiuni cu acelaşi mod de operare au fost comise şi în alte judeţe limitrofe judeţului Galaţi”.

Conform informațiilor furnizate, în urma investigațiilor, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Galați au identificat posibilele persoane implicate, acestea fiind trei bărbați cu vârstele de 49, 38, respectiv 35 de ani, toți cu domiciliul în municipiul Galați.

IPJ GALAȚI: „La data de 14 ianuarie 2024, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Galaţi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul I.G.P.R.  – Direcţia Operaţiuni Speciale, precum şi al celor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ, i-au prins în flagrant delict pe cei trei bărbaţi, în zona centrală a municipiul Bacău, la scurt timp după ce aceştia ar fi comis un furt dintr-o locuinţă din localitatea Zăneşti, judeţul Neamţ”.

Conform declarațiilor polițiștilor, cei trei bărbați au călătorit din municipiul Galați la adresa din localitatea Zănești, folosind un autoturism. Spre seară, ei ar fi escaladat gardul proprietății și ar fi forțat o fereastră pentru a intra în imobil, de unde ar fi sustras mai multe bunuri și bijuterii. Cei trei bărbați au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore și urmează să fie prezenți la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

IPJ GALAȚI: „Prejudiciul cauzat ar fi de aproximativ 40.000 de lei, iar, în momentul prinderii în flagrant delict, bijuteriile au fost descoperite asupra celor trei persoane”.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *