A fost montată prima brăţară de monitorizare electronică în judeţul Sibiu, la un bărbat care şi-a agresat soţia, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei!

Autorităţile din judeţul Sibiu au montat prima brăţară de monitorizare electronică în judeţul Sibiu, la un bărbat din Copşa Mare. Acesta și-a agresat soția pe fondul consumului de alcool şi al geloziei!

Duminică, în jurul orei 12.45, prin apel 112, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Dumbrăveni au fost solicitaţi să intervină pentru aplanarea unui conflict între doi soţi, în satul Copşa Mare, comuna Biertan, jud. Sibiu.

La locul ncidentului, poliţiştii au constatat că, pe fondul consumului de alcool şi al geloziei, un bărbat în vârstă de 42 de ani şi-ar fi ameninţat soţia cu acte de violenţă. Cu o zi în urmă, ar fi lovit-o cu palmele peste faţă.

IPJ SIBIU: „În urma evaluării efectuate privind riscurile la  adresa integrităţii fizice a femeii poliţiştii au emis un ordin de protecţie provizoriu, printre obligaţiile impuse bărbatului numărându-se şi aceea de a nu se apropia de femeie la o distanţă mai mică de 100 de metri”.

Conform polițiștilor, în scopul monitorizării respectării măsurilor dispuse, individului i s-a instalat un dispozitiv de monitorizare electronică.

În această cauză, la nivelul Poliției Orașului Dumbrăveni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mediaș, sunt în desfășurare cercetări într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Sistemul de monitorizare electronică a fost extins la începutul acestui an.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *