Procurorii DIICOT au surprins în flagrant două persoane care dețineau peste trei kilograme de 2MMC, o substanță cu efect psihoactiv. Aceste substanțe interzise erau comercializate către consumatori din zona județului Maramureș. Pe numele celor doi inculpați, care sunt înrudiți, au fost emise mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile!

Cei doi suspecți au fost surprinși în flagrant vineri, având în posesie în autoturismul lor peste trei kilograme de o substanță cu efect psihoactiv (2MMC). Potrivit procurorilor DIICOT, drogurile erau destinate vânzării către consumatori din județul Maramureș. În plus, în interiorul vehiculului, s-a descoperit o cutie de carton care conținea aproximativ 1.000 de pliculețe de tip zip-lock fără conținut, conform unui comunicat emis de DIICOT.

„Din actele de urmărire penală a rezultat că, inculpaţii au comercializat, în mod repetat, substanţe psihoactive, inclusiv către consumatori minori, cu suma de 100 lei pentru un gram. Au fost puse în aplicare trei mandate de percheziţie domiciliară pe raza judeţelor Cluj şi Maramureş,  fiind  identificate şi ridicate o cutie cu 1.000 de pliculeţe de mici dimensiuni cu închidere tip zip-lock, un cântar de precizie cu urme de substanţă, mai multe plicuri, de diverse dimensiuni, toate prezentând urme de substanţă, sumele de 6.100 lei şi 310 euro, precum şi alte mijloace de probă” conform unui comunicat emis de DIICOT.

Ieri, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Maramureş  a dispus  arestarea preventivă a celor doi inculpaţi, pentru o perioadă de 30 de zile.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *