Acceptate direct pe tabloul principal de la Australian Open 2024, Sorana Cirstea, Ana Bogdan si Jaqueline Cristian si-au aflat adversarele din primul tur. Targovisteanca Sorana Cirstea o va intalni în primul tur pe chinezoaica Yafan Wang, iar sinaianca Ana Bogdan se va duela cu o jucatoare venita din calificari.
Australian Open, primul turneu de grand slam (șlem) al anului, se desfasoara in perioada 14-28 ianuarie. Campionii en-titre sunt Novak Djokovic si Aryna Sabalenka

Jucătoarele de tenis Sorana Cîrstea, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian şi-au aflat  adversarele din runda inaugurală a turneului Australian Open.

Sorana Cîrstea aflată pe locul 26 WTA a fost desemnată cap de serie numărul 22 şi va juca în primul tur contra chinezoaicei Yafan Wang.

Sinăianca Ana Bogdan va debuta contra unei adversare venite din calificări. Dacă va trece de aceasta, românca o va înfrunta probabil pe campioana en titre a turneului, belarusa Arina Sabalenka.

Jaqueline Cristian va evolua în prima rundă contra cehoaicei Katerina Siniakova, victorioasă în prima lor confruntare, în 2022, în primul tur la Dubai, cu 6-1, 7-5.

România a ratat şansa de a avea un număr mai mare de reprezentante la turneul de la Melbourne, după ce Irina Bara a fost eliminată în calificări de germanca Eva Lys.

Australian Open 2024 va avea loc în perioada 14-28 ianuarie. Campionii en-titre sunt Novak Djokovic și Aryna Sabalenka.

Câștigătoarea turneului va primi un cec în valoare de 3,15 milioane de dolari, iar fondul total de premiere de la Australian Open este de 86,5 milioane de dolari.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *