Chindia Targoviste va avea un nou presedinte. Al treilea dupa retrogradarea din Superliga. Conducătorul cu care Chindia va incerca intrarea în play-off are doua promovari, patru baraje si o retrogradare. Este vorba despre Marcel Ghergu a fost demis de la sefia clubului din Targoviste, in vara lui 2023, la o luna dupa retrogradarea dramatica din Superliga.

Marcel Ghergu a revenit la Chindia, urmând să ocupe o funcție de conducere. Deocamdată nu se știe dacă va fi numit director sportiv sau dacă va prelua atribuțiile de președinte de la Lorin Petrescu, demisionar din 12 decembrie.

Marcel Ghergu este omul alături de care Chindia a promovat de două ori și a bifat patru sezoane la rând pe prima scenă a fotbalului românesc.  Ghergu fusese demis cu scandal de președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, la o lună după retrogradarea din vara anului 2023.

Ghergu și-a petrecut ultimele zile la stadionul din Târgoviște, negociind amânări de plată cu mai mulți foști sau actuali jucători, fiind implicat și în stingerea unor conflicte cu furnizori cu care a colaborat anterior momentului retrogradării, luna mai a anului trecut.

Cunoscut în lumea fotbalului românesc și cu o vastă experiență ca președinte de club, Ghergu ar reveni în club după nici șapte luni de la demitere, cu o misiune ingrată, aceea de a duce echipa în play-off și a forța apoi promovarea.

Chindia stă foarte rău la capitolul puncte. Ocupă locul 11 după 15 etape, iar pentru a se califica în play-off, nu are voie să piardă niciunul dintre cele patru meciuri rămase de disputat.

Chindia și-a amânat reunirea pentru data de 15 ianuarie, când ar trebui să ajungă la Târgoviște și Diego Longo, antrenorul cu două meciuri oficiale pe banca dâmbovițenilor.

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *