În urma anunțului postat pe rețelele de socializare de către manelistul Tzancă Uraganu care spunea că este nevoit să stea ascuns pentru că era amenințat de interlopi, se pare că autoritățile s-au sesizat. Așa se face că artistul a fost chemat de către procurorii DIICOT.

Tzancă le-a povestit anchetatorilor toate detaliile cu privire la scandalul dintre el și cei care încearcă să scoată bani de pe urma sa. Cel mai probabil vor fi chemate la audieri și persoanele despre care manelistul spune că sunt implicate.

Tzancă Uraganu trăia încă de la inceputul lunii decembrie un adevărat coșmar, pentru că era amenințat de interlopi. Manelistul spunea că este o situatie gravă și se temea pentru viața lui. Asa se face ca a transmis un mesaj important pe retelele de socializare. Acolo explica faptul că a stat ascuns o perioadă deși trebuia să onoreze o mulțime de evenimente. I-a liniștit la acel moment pe cei care îl chemase să le cânte la evenimente, dar le-a precizat că va ajunge însoțit de gardă de corp. Problemele cu acesti indivizi ar fi început, sustine manelistul, în urmă cu mai multe luni, când i-au luat un ceas și banii.

Tzancă Uraganu a precizat că interlopii îl amenintau și il șantajau pentru a primi bani de la el.

Vom reveni

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *