fantomaEvaziune fiscală uriaşă

Polițiștii din cadrul Secției nr.1 de Poliție Ploiești au intervenit într-un caz de încălcare a ordinului de protecție, după ce o femeie în vârstă de 53 de ani a sesizat autoritățile că fostul iubit, în vârstă de 50 de ani, a încălcat prevederile legale, prezentandu-se la unitatea medicală în care aceasta era internată.

În urma sesizării, polițiștii au efectuat deplasarea la unitatea medicală în cauză, unde au identificat apelanta. Din verificări, s-a constatat că pe numele bărbatului în cauză, Judecătoria Ploiești emisese un ordin de protecție la începutul lunii august a anului 2023, cu o valabilitate de 6 luni.

Bărbatul nu a fost găsit la fața locului la momentul sosirii polițiștilor, dar a fost depistat în urma verificărilor ulterioare și condus la sediul unității de poliție în vederea audierii. În consecință, s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmand ca astăzi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Dosarul penal deschis în această cauză vizează infracțiunea de nerespectare a măsurilor privind ordinul de protecție, iar cercetările sunt continuate de către polițiști pentru a stabili toate circumstanțele în care s-a produs încălcarea prevederilor legale.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

FOTO CU CARACTER ILUSTRATIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *