Noul an a început prost la Chindia. Litigiile cu jucătorii ameninta clubul cu depunctare si amenzi, iar in prezent nu exista nici macar un program de pregatire pentru reluarea campionatului. Echipa din Targoviste este printre putinele din Liga 2 care nu au comunicat oficial un program de pregatire nu a stabilit locatia cantonamentului, si nici nu se stie cand va avea loc reuniunea oficiala a lotului. Pana acum prima reuniune a echipei îin 2024 a fost amanata de…doua ori.

Degringolada domnește la Chindia Târgoviște. Nu mai există niciun fel de comunicare între conducerea clubului, jucători si suporteri si nu se stie ce se va întâmpla cu echipa în acest an.

Inițial, reunirea lotului echipei din Târgoviște fusese anunțată pentru 8 ianuarie, iar cu o zi mai devreme era obligatorie prezența jucătorilor în oraș.  

Apoi, după Crăciun, planurile s-au schimbat, iar reunirea a fost reprogramată pentru 11 ianuarie.  Dar nici această dată nu va fi respectată, jucătorii fiind înștiințați pe grupul comun de WhatsApp al clubului că se anulează și această dată. 

Echipa din Târgoviște este singura din Liga a 2 a care nu a anunțat un program oficial de pregatire pentru reluarea activității si nici nu a stabilit locația cantonamentului de iarnă.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu Chindia Târgoviste, mai ales că obiectivul de promovare în Superligă este deja ratat, iar clubul ar putea fi depunctat de către Federația Română de Fotbal din cauza neplătii salariilor către jucători

By Costin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *