Membrii echipei Serviciului pentru Acțiuni Speciale – DGPMB au intrat în clădire și au imobilizat individul care ținea o femeie captivă de mai multe ore în locuința acesteia din București.

„Acum scurt timp, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale – DGPMB au pătruns în imobil și l-au imobilizat pe bărbat”, informează, luni după-amiaza, Poliția Capitalei. În urma intervenției, nici bărbatul și nici forțele de ordine nu au fost rănite, relatează Mediafax.

Ce spunea dimineață Poliția

„În această dimineaţă, 8 ianuarie 2024, în jurul orei 05.55, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 18 Poliţie a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, un bărbat ar fi distrus geamul de la intrarea în locuinţa unei femei. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul subunităţii, care au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind efectuată cercetarea la faţa locului.Ulterior, Secţia 18 Poliţie a fost sesizată, din nou, cu privire la faptul că bărbatul ar fi ameninţat victima cu acte de violenţă şi s-ar fi închis în apartament, refuzând orice comunicare cu poliţiştii care au revenit la adresă”, transmitea în această dimineață Poliția Capitalei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *