Sâmbătă, serialele „The Last of Us”, „The White Lotus”, „The Bear” și „Beef” au înregistrat succese semnificative la Premiile Creative Arts Emmy, conform informațiilor furnizate de Variety

În cadrul Premiilor Creative Arts Emmy din acest an, „The Last of Us” de la HBO a dominat cu opt victorii notabile. Alături de acesta, „The Bear” de la FX, „Wednesday” de la Netflix și „The White Lotus” de la HBO au obținut fiecare câte patru premii. „Beef”, producție Netflix, s-a remarcat cu trei trofee în prima seară a evenimentului organizat la Teatrul Peacock din centrul orașului Los Angeles.

Câștigurile pentru „The Last of Us” au inclus recunoașteri pentru rolurile de actor și actriță invitată într-un serial dramatic, acordate lui Nick Offerman și, respectiv, Storm Reid. De asemenea, serialul a fost distins în categorii precum efecte vizuale, imagine, sunet și altele.

Judith Light a obținut premiul pentru cea mai bună actriță invitată într-o comedie pentru „Poker Face”, în timp ce Sam Richardson din „Ted Lasso” a fost recunoscut ca cel mai bun actor invitat într-o comedie.

Roku Channel a surprins pe toată lumea, adjudecându-și premiul pentru cel mai bun film de televiziune cu „Weird: The Al Yankovic Story„. Al Yankovic însuși a fost prezent pentru a primi trofeul și a împărtășit gânduri inspiraționale cu ceilalți câștigători.

Sezonul 2023 al premiilor Emmy a fost amânat cu trei luni din cauza conflictelor de muncă de anul trecut din industria cinematografică de la Hollywood.

Daisy Jones & the Six” de la Amazon Prime Video și „The Marvelous Mrs. Maisel” au obținut câte două premii fiecare, cu mențiune specială pentru „Daisy Jones” în categoria de costume de epocă.

În ceea ce privește „Beef”, în afară de cele trei trofee, s-a remarcat și prin premiul pentru distribuția într-o miniserie sau antologie. Charlene Lee, directorul de casting al „Beef”, a subliniat provocările distribuirii multiple a acelorași personaje la vârste diferite.

Printre alți câștigători notabili s-au numărat John Koyama, premiat pentru coordonarea cascadoriilor în „The Boys” de la Prime Video, și Natalie Kingston, regizor de imagine, laureată pentru miniseria „Black Bird” de la Apple TV+.

Ed Sheeran a câștigat primul său premiu Emmy pentru melodia „A Beautiful Game” din „Ted Lasso”, iar Danny Elfman, colaborator al lui Tim Burton, a obținut un trofeu pentru muzica din „Wednesday„. De asemenea, Bianca Boeroiu a fost distinsă cu premiul pentru cel mai bun machiaj pentru contribuția sa la serialul lui Tim Burton. Evenimentul Creative Arts Emmy va continua duminică la Teatrul Peacock din Los Angeles.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *