Britney Spears a declarat că „nu se va întoarce niciodată în industria muzicală” după apariția zvonurilor că ar planifica să revină în studio săptămâna trecută

Pop-starul a răspuns unor afirmații din media americană conform cărora ar pregăti al zecelea album de studio și ar căuta compozitori.

Doar să fim clari, majoritatea știrilor sunt gunoaie!!!” a scris cântăreața pe Instagram.

Ei continuă să spună că mă adresez unor oameni la întâmplare pentru a face un nou album… Nu mă voi întoarce niciodată în industria muzicală!!!

Unele surse sugeraseră că Julia Michaels și Charlie XCX ar fi fost contactați ca colaboratori.

Dar Spears a adăugat că compune muzică doar pentru distracție și a dezvăluit că a scris peste 20 de cântece pentru alte persoane în ultimii doi ani.

„Sunt o scriitoare de ghostwriting și sincer îmi place astfel!!!” a scris cântăreața, cunoscută pentru hiturile precum „Baby One More Time”, „Oops!… I Did It Again” și „Toxic”.

Postarea a fost însoțită de pictura renascentistă a lui Guido Reni intitulată „Salome Bearing the Head of St John the Baptist”.

În august 2022, Spears a lansat prima ei muzică nouă de la eliberarea dintr-o conservatorship care controla aproape fiecare aspect al vieții ei.

Păstrează-mă aproape”, o duetă cu Sir Elton John, a marcat revenirea lui Spears în muzică după o pauză de șase ani.

Fanii au cerut întoarcerea ei în muzică, iar deși a dat de înțeles anterior că se teme să revină în industrie, aceasta este prima dată când a exclus categoric această posibilitate.

Artista a publicat memoriile ei anul trecut, intitulate „The Woman in Me”, care detaliau viața sub o conservatorship și dezvăluiau că a avut o avort medical în timpul relației cu Justin Timberlake.

La acea vreme, ea a scris: „Să împing înainte în cariera mea muzicală nu este focusul meu în acest moment. Este timpul să nu mai fiu cineva pe care alții îl doresc; este timpul să mă găsesc cu adevărat pe mine însămi.”

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *