Anthony Delon, fiul cel mai în vârstă al lui Alain Delon, a abordat într-un interviu conflictul care afectează familia sa și a insistat asupra faptului că acesta nu este legat de o problemă de succesiune, conform informațiilor prezentate de BFM TV

Vreau să încep prin a stinge un incendiu”. Anthony Delon, care săptămâna aceasta a acuzat-o pe sora sa vitregă Anouchka în Paris Match că îl manipulează pe tatăl lor Alain, a cărui sănătate este în declin, vrea să fie „transparent” şi să „spună lucruri” despre problemele care le destramă familia.

„Aş vrea să spun lucrurilor pe nume – adevărul”, a insistat fiul cel mare al emblemei cinematografiei franceze, vineri, în platoul emisiunii CNews. „Vreau să spun de ce există acest conflict astăzi. Pentru că nu este o problemă de moştenire, de succesiune”.

„Toate aceste discuţii despre bani, moştenire, toate aceste speculaţii, îmi provoacă greaţă”, spune Anthony Delon. „Pentru că nu despre asta este vorba. Nu vreau – chiar dacă am mult respect pentru Johnny – să fiu asociat cu Johnny, Bettencourt sau oricine altcineva”. El a adăugat: „Succesiunea este stabilită„.

Pentru Anthony Delon, conflictul cu sora sa vitregă se concentrează în jurul deciziei de a permite sau nu tatăl lor să locuiască în casa sa din Douchy, în regiunea Loiret, unde actorul speră să-și petreacă ultimele zile.

„El a muncit toată viaţa şi are dreptul să decidă unde vrea să moară”, spune el, înainte de a adăuga: „Eu şi fratele meu vrem ca dorinţa tatălui (nostru) să fie respectată. Tatăl meu a construit această casă împreună cu Mireille (Darc) în urmă cu 40 de ani. Douchy este casa lui. Vrea să îşi trăiască zilele în Douchy”.

„Sora mea vrea să îl ia înapoi în Elveţia pentru a fi cu el„, continuă el, denunţând „o reţinere”.

Nu. Dacă vrea să fie aproape de tatăl meu, tot ce trebuie să facă este să vină la Douchy. În ultimele trei săptămâni, în afară de noaptea de Anul Nou, ea nu a fost acolo. A venit în ajunul Anului Nou. Şi-a făcut o poză cu ziarul (a postat pe Instagram o fotografie în care pozează alături de Alain Delon citind Le JDD, n.r.) pentru a dovedi că a fost acolo”.

Clanul lui Alain Delon se confruntă cu un conflict în ultimele zile. Actorul a anunțat joi că va depune o plângere împotriva fiului său, Anthony, în urma unui interviu șocant în care acesta din urmă a adus acuzații privind starea de sănătate a starului în vârstă de 88 de ani și a acuzat-o pe sora sa vitregă, Anouchka, că l-a manipulat.

Anthony Delon a depus o plângere împotriva surorii sale, Anouchka, susținând că nu a fost informat despre rezultatele negative ale „cinci teste cognitive” efectuate de tatăl lor între 2019 și 2022. Prin intermediul avocatului său, Christophe Ayela, Alain Delon a anunțat că intenționează să depună plângere împotriva fiului său pentru comentariile pe care le-a făcut, afirmând că acesta ar fi dorit să le facă rău lui și fiicei sale, Anouchka.

Anouchka, la rândul ei, a emis un comunicat prin intermediul aceluiași avocat, Ayela, în care condamnă comentariile fiului său drept „neruşinare abjectă” și anunță că va depune plângere pentru defăimare, calomnie, amenințare și hărțuire împotriva lui Anthony.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *