Un individ tânăr a fost reținut de către polițiști și transportat la secție, având în vedere că a refuzat să se retragă din coada de mașini a unui restaurant fast-food, generând blocarea circulației pe bulevardul din centrul municipiului Suceava.

În plus, bărbatul în vârstă de 21 de ani s-a ales și cu sancțiuni usturătoare.

Evenimentul a avut loc luni, în prima zi a anului 2024, în cursul serii, în centrul municipiului Suceava. Rândul de mașini care aștepta la serviciul drive-in a depășit limita parcării unității comerciale, ocupând prima bandă a bulevardului Ana Ipătescu.

Datorită mașinilor care ocupau o bandă a bulevardului și perturbau circulația rutieră în zona centrală a orașului, un echipaj de poliție a intervenit pentru a restabili fluxul de trafic.

Un conducător auto tânăr la volanul unui autoturism Mercedes, înmatriculat cu numere provizorii, a refuzat să urmeze indicațiile polițiștilor și a persistat în a rămâne în coada de mașini, insistând că dorește să aștepte pentru a-și plasa comanda de mâncare.

Polițiștii au folosit forța, l-au imobilizat și încătușat pe tânăr și l-au condus la secție.

Individul a primit o amendă contravențională în valoare totală de 5.945 de lei, sancționare ce a inclus mai multe încălcări, precum blocarea intersecției și nerespectarea indicațiilor polițiștilor.

În plus, a primit o suspendare a permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile, ca urmare a „nerespectării semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu”.

VIDEO găsiţi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *