Evenimentul rutier s-a petrecut cu puțin timp în urmă și sunt implicate trei autoturisme. Impactul a avut ca rezultat mai multe persoane rănite.

Conform raportului poliției, un bărbat în vârstă de 38 de ani, aflat la volanul unui autoturism, s-ar fi ciocnit cu un alt vehicul condus de un tânăr de 25 de ani. Ca urmare a coliziunii, autoturismul condus de acesta din urmă a fost proiectat într-un al treilea autovehicul, condus de un bărbat de 56 de ani.

În evenimentul rutier, două femei în vârstă de 21 de ani și, respectiv, 38 de ani, pasagere în vehiculele implicate, precum și șoferul în vârstă de 38 de ani, au suferit vătămări corporale. Toți cei afectați au fost transportați la spital pentru a primi îngrijiri medicale adecvate.

Testele cu aparatul etilotest efectuate asupra a doi dintre conducătorii auto au avut rezultate negative, în timp ce al treilea șofer nu a putut fi supus testării din cauza leziunilor suferite.

Pentru gestionarea traficului rutier în zona incidentului, polițiștii rutieri dirijează circulația. Cercetările sunt în desfășurare pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului și luarea măsurilor care se impun.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *