? ?????? ????, ???? ?????? ȘI ? ?????? ? ????: J?????????? ?-?U ????? ?????!

Măsură controversată luată în cazul morții Andradei, copila de 16 ani, care a pierit într-un teribil accident: instanța a decis ca autorul accidentului să fie lăsat în libertate.

Din primele informații, instanța a decis ca autorul accidentului să fie lăsat în libertate. Pe numele acestuia, a fost emisă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile, cu toate că tânărul s-a urcat băut la volan, fără a deține permis de conducere și a curmat o viață.

La ieșirea din sediul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vânju Mare, șoferul era așteptat de familie. El spune că regretă fapta comisa.

Marian Valon, avocatul tânărului: „Este un dosar penal, format ca urmare a producerii unui eveniment nefericit pe drumul județean 606, pe raza localității Bălăcița, soldat cu decesul unei minore de 16 ani. Urmărirea penală nu este publică. Clientul meu regretă profund. Este un băiat care nu a avut antecedente penale. Este vorba despre lipsa de experiență în acest caz. Este în stare de șoc. În seara respectivă, împreună cu fratele său, alături de alte două minore, a mers la o plimbare pe raza satului Gvardinița. Apoi, au ieșit cu autoturismul pe un drum de tarla, pneurile au fost încărcate de noroi. Când au revenit pe asfalt, din cauza lipsei de experiență și a condițiilor de drum, au derapat într-o curbă la dreapta și s-a întâmplat nefericitul eveniment urmat de decesul minorei de 16 ani.”.

Reamintim faptul că în noaptea tragediei, tânărul și fratele său le-ar fi luat la plimbare pe Andrada și Larisa. Cei patru s-au urcat în autoturism, iar mai apoi, s-ar fi plimbat pe un câmp. Tinerii ar fi plecat să spele mașina și să o conducă pe Andrada acasă.

Șoferul pierdut controlul volanului, neavând vizibilitate. Astfel, mașina s-a răsturnat, iar tânărul i-a întrebat pe pasageri dacă sunt bine. Andrada nu a răspuns. Șoferul ar fi scos-o din mașină să îi acorde primul -ajutor. Totul a fost în zadar.

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *