Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a transmis un mesaj de Crăciun în care a adresat urări românilor din țară, din Republica Moldova și celor de departe. Custodele Coroanei a exprimat admirația și afecțiunea pentru generozitatea, curajul și compasiunea arătate față de cei aflați în dificultate.

În mesaj, Majestatea Sa a subliniat realizările notabile ale românilor din țară și a evidențiat mândria față de tinerii bine pregătiți și competitivi. Custodele Coroanei a salutat, de asemenea, eforturile depuse de românii din diaspora pentru familiile lor și pentru comunitățile în care trăiesc.

De asemenea, a pledat pentru întoarcerea acasă a românilor, subliniind nevoia de sprijin a drumului european al Republicii Moldova. Mesajul a inclus, de asemenea, aprecieri pentru sectoarele economiei, educației, ecologiei, științei și artei, cu mențiunea că familia regală a continuat să sprijine comunitățile locale prin diferite organizații.

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei a evidențiat importanța sacrificiului lui Isus Hristos, numindu-l o „inspirație fără egal”. În spiritul Crăciunului, a încurajat generozitatea, recunoștința și bunătatea. Mesajul s-a încheiat cu urări de sănătate, speranță și pace sufletească pentru toți românii.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *