CFR Călători îndeamnă turiștii care doresc să ajungă în stațiunile de pe Valea Prahovei și în alte destinații să achiziționeze bilete nu doar pentru trenurile Interregio în orele de vârf, ci și pentru trenurile Regio care dispun de locuri libere.

Într-un comunicat postat pe site-ul companiei, se menționează: „În contextul acestor zile libere din perioada sărbătorilor de iarnă, pentru a evita aglomerația și epuizarea locurilor la anumite trenuri către/de la Valea Prahovei și către/de la alte destinații turistice, CFR Călători le recomandă turiștilor să opteze atât pentru trenurile Interregio, cât și pentru trenurile Regio înscrise în circulație și care dispun de locuri libere, nu doar trenurile Interregio din orele de vârf.”

Operatorul feroviar atrage atenția călătorilor să-și cumpere biletele din timp, permițând astfel companiei să-și ajusteze capacitatea de transport în mod corespunzător.

„Deși achiziționarea online a biletelor poate fi făcută până în momentul plecării trenului din stație, în funcție de numărul de locuri disponibile, este recomandat să cumpărați biletele din timp. Astfel, CFR Călători poate să-și ajusteze cât mai bine capacitatea de transport, având în vedere că în această perioadă întregul parc de material rulant este deja în circulație”, precizează compania.

Biletele pentru traficul intern pot fi achiziționate cu anticipație prin diverse canale de vânzare, inclusiv online de pe www.cfrcalatori.ro, din aplicația mobilă „CFR Călători bilete online,” de la automatele de bilete din gări și de la casele de bilete din gări.

CFR Călători recomandă călătorilor să se asigure că au un bilet de călătorie corespunzător rangului de tren și zonei kilometrice înainte de urcarea în tren, pentru a evita taxele suplimentare sau amenzile conform reglementărilor în vigoare.

‏‏‎ ‎

Mai multe știri pe republikanews.ro.

Ne găsești pe pagina de Facebook RepublikaNews.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *