Donald Trump, criticat pentru afirmațiile privind migranții și „otrăvirea sângelui” în Statele Unite, respinge orice asociere cu Adolf Hitler, negând citirea vreodată a lucrării „Mein Kampf”, conform informațiilor News.ro.

„Este adevărat că ei distrug sângele ţării noastre, asta fac şi ne distrug ţara”, a declarat fostul preşedinte, care candidează pentru realegerea sa în 2024, la un eveniment de campanie în Iowa, marţi seară.

La sfârșitul săptămânii trecute, Donald Trump a făcut declarații similare despre migranți, stârnind reacții de indignare. Unii au interpretat aceste afirmații ca o aluzie la comentariile antisemite ale lui Adolf Hitler din lucrarea „Mein Kampf”.

„Nu le place când spun asta”, a comentat miliardarul în faţa susţinătorilor săi. „Ei spun „Oh, Hitler a spus asta”, dar într-un mod foarte diferit”, s-a apărat el.

„Nu am citit niciodată Mein Kampf”

Cu toate acestea, un cont asociat echipei de campanie a lui Joe Biden a postat miercuri după-amiază un montaj care juxtapunează trei citate ale lui Donald Trump cu cele ale dictatorului nazist.

„Nu este o coďncidenţă”, a opinat tabăra lui Biden.

Mai multe informaţii găsiţi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *