Doi jucători din echipa algeriană Mouloudia El Bayadh, care activează în prima ligă din Algeria, și-au pierdut viața într-un tragic accident de autocar în cursul serii de miercuri. În urma acestui eveniment, Federația Națională de Fotbal a decis amânarea tuturor meciurilor programate pentru această săptămână în toate diviziile, conform informațiilor furnizate de Reuters.

Conform agenției de presă de stat din Algeria, portarul echipei El Bayadh, în vârstă de 27 de ani, Zakaria Bouziani, și antrenorul secund Khalid Muftah și-au pierdut viața în urma tragicului accident.

Bouziani, portar de rezervă, a fost prezent în două partide din actualul sezon al campionatului.

Autocarul s-a răsturnat în timp ce se îndreptau spre meci

Autocarul care transporta echipa s-a răsturnat în orașul Sougueur din nord-vestul Algeriei, în timp ce se îndrepta spre Tizi Ouzou pentru un meci cu JSK Kabylie programat vineri, conform informațiilor locale. Clubul a comunicat pe Facebook că persoanele rănite în accident se află în stare stabilă.

„În urma tragediei dureroase care s-a abătut asupra fotbalului algerian… Federaţia Algeriană de Fotbal a decis să suspende toate activităţile fotbalistice programate pentru sfârşitul acestei săptămâni pe întreg teritoriul ţării”, a precizat federaţia într-un comunicat. „Federaţia a decis, de asemenea, să amâne ceremonia de tragere la sorţi pentru Cupa Algeriei”.

Echipa El Bayadh se află pe locul șase în clasamentul campionatului algerian, acumulând 15 puncte în 10 meciuri și situându-se la o diferență de 12 puncte față de liderul MC Alger.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *